Wie zijn we?

Schildersbedrijf De Laat in Middelbeers is al bijna 100 jaar een begrip als het gaat om schilderwerk en verf. De enige verfspeciaalzaak van gemeente Oirschot, in het centrum van Middelbeers, met een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsverf van bekende topmerken als Sikkens, Koopmans Verf, Copperant en Flexa Pure.

 

John en Wendy de Laat, de derde generatie De Laat, staan aan het roer van één van de oudste zelfstandige bedrijven van de gemeente Oirschot. John de Laat is de man van de praktijk en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met alle aspecten die komen kijken bij het onderhouden en verfraaien van panden. Wendy de Laat zwaait de scepter over de winkel en adviseert over het juiste product, maar denkt ook graag mee over het kleurgebruik voor binnen en buiten met behulp van de Flexa PURE kleurenwand.
Op verfgebied zijn we sterk, daar ligt onze kracht, daarom concentreren wij ons ook op verf en alles wat daarbij komt kijken. Als u wilt gaan schilderen of behangen, kom dan naar Verfspeciaalzaak De Laat aan de Margrietstraat 61 in Middelbeers voor goede kwaliteit en een eerlijk advies!

Erkend Sikkens specialist Koopmans Verf Copperant Volg ons op Facebook

Webdesign by Applepie  |  Margrietstraat 61 Middelbeers - 013-5141408