Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Verf- en kleuradvies aan huis nu 100% terugbetaald

Boek je verf- en kleuradvies aan huis tussen 1 februari 2020 en 29 februari 2020 en krijg je adviesrapport van €90,- nu 100% terugbetaald. Deze actie geldt bij aankoop van minimaal €300,- aan verf- of behangproducten in de winkel vóór 19 april 2020.

LET OP: DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

 Plan een afspraak in voor persoonlijk advies

 

Voorwaarden

  1. De deelnemer vraagt een verf- en kleuradvies aan huis aan tussen 1 februari 2020 en 29 februari 2020.
  2. De deelnemer betaalt €90,- (incl. BTW) voor het adviesrapport.
  3. De deelnemer krijgt bij besteding van minimaal €300,- (incl. BTW) aan verf- of behangproducten, het volledige bedrag terug in de vorm van een aankoopbon van €90,-.
  4. Besteding in onze winkel vóór 19 april 2020.
  5. In geval van een kleuradvies voor een hoger bedrag dan €90,-, wordt slechts €90,- terugbetaald in de vorm van een aankoopbon.
  6. Het tarief van €90,- geldt voor maximaal 3 ruimtes, op een locatie tot 10 km vanaf de winkel in Middelbeers (daarbuiten €0,35 per km).
  7. Bezoek van maximaal 1,5 uur.
  8. Deelname aan de actie is gratis.

Onze aanpak

Op afspraak komen we graag bij je thuis om met je mee te lopen door de ruimtes die je wil aanpakken. Daarbij kijken we naar de ruimte, de inrichting en de lichtinval. Samen bespreken we je wensen en je persoonlijke voorkeuren en krijg je advies over de beste aanpak en materialen.

Adviesrapport

Binnen een paar dagen ontvang je een adviesrapport met foto’s waarin precies wordt omschreven hoe te werk te gaan, welke materialen je het beste kunt gebruiken en een advies voor de juiste kleuren. 

Plan een afspraak in voor persoonlijk advies

Kunnen wij je helpen?

Zit je midden in een verfklus in je woning en kom je er niet uit? Of wil je nu echt eens die kozijnen aanpakken? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen of informatie op het gebied van schilderen, behangen en glaswerk.

Telefoon:
013 - 5141408

Adres:
Margrietstraat 61 Middelbeers