Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

We werken alleen met de beste verf- en behangproducten

Om een perfect resultaat te bereiken, werken we alleen met de beste verf- en behangproducten. We hebben alles in huis! Van verfkrabbers, kwasten en rollers tot onnoemelijk veel kleuren en soorten verf. Met deze producten ben je zeker van een goede dekking, optimale hechting en een resultaat dat lang mooi blijft. Ook voor het behangen van een ruimte kun je kiezen uit een zeer breed assortiment van behangkleuren en -soorten. Kortom: alles om je woning weer fris en nog mooier te maken.

Oirschots Monumenten Groen

Dé unieke kleur voor alle monumentale panden in Oirschot is het ‘Oirschots Monumenten Groen’. Deze hoogwaardige Sikkens lak is speciaal ontwikkeld om je woning een authentieke uitstraling te geven. We maken deze verf handmatig volgens origineel receptuur en is dus alleen in onze winkel in Middelbeers verkrijgbaar!

Meer info over onze authentieke kleuren

Onze verf- en behangmerken

De Laat schilderwerken, verf & advies in Middelbeers. De enige verfspeciaalzaak in de gemeente Oirschot, een exclusief verkooppunt van Sikkens verf. Laat u bij ons adviseren over de juiste keus in Sikkens producten om uw woning duurzaam te beschermen tegen ons klimaat. In ons uitgebreide assortiment vindt u verder; Flexa Pure lakken en muurverven, Koopmans Verf lakken en een uitgebreide collectie behang uit diverse boeken te leveren. Ook hebben wij met onze Flexa PURE kleurenwand een bijzondere collectie kleuren tot onze beschikking waarmee u uw interieur een sfeervolle impuls kunt geven. Met onze Sikkens verfmengmachine maken we alle kleuren in de des gewenste soorten lak of muurverf.

Kwalitatief hoogwaardige verfproducten voor professioneel schilderwerk.

Lakken en muurverven voor de doe-het-zelver.

 

Dekkende en transparante lak voor binnen en buiten.

Exclusief en verrassend behang die het interieur een uitgesproken karakter en kwaliteit geeft.

Excentriek met een flinke scheut humor. 

Casamance materialen vermengen zich rond tropische vogels en extravagante planten.

Kunnen wij je helpen?

Zit je midden in een verfklus in je woning en kom je er niet uit? Of wil je nu echt eens die kozijnen aanpakken? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen of informatie op het gebied van schilderen, behangen en glaswerk.

Telefoon:
013 - 5141408

Adres:
Margrietstraat 61 Middelbeers