Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

100 jaar ervaring, kennis en kunde

De Laat schilderwerken, verf & advies bestaat al ruim 100 jaar. Dat is dus 100 jaar ervaring, kennis en kunde, allemaal gecentreerd in de enige verfspeciaalzaak van de gemeente Oirschot. Met een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsverf van bekende topmerken als Sikkens, Flexa Pure en Koopmans verf.

Derde generatie

John en Wendy de Laat, de derde generatie, staan inmiddels aan het roer van de onderneming. John houdt zich bezig met de praktische kant van het schilderwerk en Wendy voorziet klanten van persoonlijk advies in de winkel of aan huis bij een verf- of behangklus.

Persoonlijk advies

Wendy beheert de winkel waar je terecht kunt voor alles wat je nodig hebt op het gebied van schilderen en behangen. Ze denkt graag mee over het kleurgebruik voor binnen of buiten en komt op afspraak bij je thuis voor een persoonlijk advies.

Advies op maat

Kunnen wij je helpen?

Zit je midden in een verfklus in je woning en kom je er niet uit? Of wil je nu echt eens die kozijnen aanpakken? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen of informatie op het gebied van schilderen, behangen en glaswerk.

Telefoon:
013 - 5141408

Adres:
Margrietstraat 61 Middelbeers