Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Schakel onze schilders in

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk en alles wat daarbij komt kijken, zorgen we altijd voor een perfect resultaat. Een opvallende kleur op de muren, een nieuw raam in de voordeur of het behangen van een hele kamer, onze schilders zorgen voor een frisse nieuwe uitstraling waar je nog lang van geniet. We komen graag bij je langs om je wensen te bespreken en maken dan een offerte op maat.

Schilderwerken

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor professioneel schilderwerk in de breedste zin van het woord. Voor het interieur, de kozijnen of de buitenkant van het huis zetten wij onze professionele schilders in, zij gaan de uitdaging graag aan. We werken alleen met de beste verfproducten die een langdurige kwaliteit garanderen en dat zie je!

Behangen

Met het juiste behang kun je een ruimte een geheel nieuwe stijl geven. En ondanks dat het makkelijk lijkt, is behangen soms een lastige klus. Zeker met aparte hoekjes, grote oppervlakten of patroonbehang. Onze ervaren medewerkers helpen je graag met behangen, om zeker te zijn van een perfect resultaat.

Glaszetten

Ook voor vervanging van glas na schade of nieuwe plaatsing van enkel glas of isolatieglas ben je bij de Laat schilderwerken, verf & advies aan het juiste adres. Met ervaring en vakmanschap plaatsen wij het glas en zorgen we voor een professionele afwerking.

Verf- en kleuradvies op maat

Ga je liever zelf aan de slag met het schilderen of behangen in je woning? Leuk! We denken graag met je mee en komen desgewenst bij je langs voor een verf- en kleuradvies op maat.

Advies op maat

Kunnen wij je helpen?

Zit je midden in een verfklus in je woning en kom je er niet uit? Of wil je nu echt eens die kozijnen aanpakken? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen of informatie op het gebied van schilderen, behangen en glaswerk.

Telefoon:
013 - 5141408

Adres:
Margrietstraat 61 Middelbeers