Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Sikkens Rubbol SB

Al jarenlang een topproduct van Sikkens en één van onze favoriete lakken, de Sikkens Rubbol SB.⁠ Hoogglanzende buitenlak die jarenlange bescherming geeft aan uw woning!⁠

Sikkens DSA Thix⁠

De perfecte afwerking van gepotdekselde planken aan uw woning of schuur is de Sikkens DSA Thix! Zijdeglanzende beitsverf voor buiten. Door het thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatie-eigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken.

Sikkens Alphaloxan

De buitenmuurverf voor na-geïsoleerde gevels cementpleister, gevelisolatiepleister, steensmuren en het alternatief voor mineraal muurverf! Een mooie matte en waterdampdoorlatende muurverf. 

Sikkens BL Rezisto Primer

Grondverf als basis voor een kras- en huidvetbestendige binnenlak, heeft een goede hechting en vulling.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat

Ons advies om te gebruiken voor het binnenschilderwerk is de watergedragen Sikkens BL Rezisto aflak. Deze aflak is extreem sterk en beschermt tegen krassen en slijtage door huidvet en is verkrijgbaar in verschillende glansgraden (mat, satin, semi-gloss of high-gloss).

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Blijvend prachtige extreem matte binnenmuurverf met een perfecte vloei, is schrobvast zonder opglanzen!

Sikkens Alphacryl Plafond Extreem Mat

Speciaal bedoeld voor plafonds, deze plafondverf heeft een langere open tijd waardoor er minder aanzetten kunnen ontstaan. De afwerking is extreem mat.

Kunnen wij je helpen?

Zit je midden in een verfklus in je woning en kom je er niet uit? Of wil je nu echt eens die kozijnen aanpakken? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen of informatie op het gebied van schilderen, behangen en glaswerk.

Telefoon:
013 - 5141408

Adres:
Margrietstraat 61 Middelbeers