Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Authentieke kleuren De Laat!⁠

Schildersbedrijf de Laat is al ruim 100 jaar een begrip in de Beerzen en omstreken. In deze jaren hebben we een kleurlijn samengesteld met de mooiste authentieke kleuren, door ons met de hand gemaakt in een hoogwaardige grondverf of aflak.

Oirschots Monumenten Groen

Dè perfecte authentieke kleur voor de buitenkant van uw woning, boerderij, monument of juist die lantaarn of antieke tuinbank. Een mooie diepgroene, bijna zwarte kleur, ideaal om de voordeur, luiken of poort extra uitstraling te geven!

Oirschots Monumenten Grijs

Deze warm grijze kleur, wordt vaak gebruikt voor de vaste kozijnen of geveltimmerwerk en past mooi bij zowel rode als geelkleurige bakstenen.
De perfecte kleur in combinatie met het Oirschots Monumenten Wit en Groen.

Oirschots Monumenten Wit

Voor de ramen wordt vaak gekozen voor deze off-white kleur, deze heeft net iets meer pigment dan de standaard ral 9010, maar is ook zeker niet te geel.

De Laat Beersgrijs

Wil je eens een keer wat anders dan het standaard blauw, groen of antracietgrijs, dan is De Laat Beersgrijs wellicht precies iets voor jou! Deze grijstint past goed bij een rode baksteen in combinatie met Oirschots Monumenten Wit voor de ramen/kozijnen.

De Laat Okergeel

Mooie klassieke okerkleur, deze wordt met name toegepast bij de kozijnen van een monumentale boerderij in combinatie met het Oirschots Monumenten Groen voor de luiken en deuren!

Kunnen wij je helpen?

Zit je midden in een verfklus in je woning en kom je er niet uit? Of wil je nu echt eens die kozijnen aanpakken? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen of informatie op het gebied van schilderen, behangen en glaswerk.

Telefoon:
013 - 5141408

Adres:
Margrietstraat 61 Middelbeers