Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Het effect van de juiste kleuren en materialen

Verf of behang kan een kamer helemaal veranderen. Heerlijk zo’n nieuwe frisse kleur op de muren. Maar elk huis is anders. Je wil een andere kleur op de muur, maar welke? Wat staat het mooist bij de meubels? Hoe zit het met de lichtinval? Wat zijn de laatste trends?

Welke rollers kun je het beste gebruiken?

Weet je niet altijd welke rollers je het beste kunt gebruiken of dat een voorbehandeling nodig is? Wanneer je zelf aan de slag gaat met schilderen of behangen, heb je niet altijd op alle vragen een antwoord. En er zijn zoveel keuzes! de Laat schilderwerken, verf & advies helpt je graag met specifieke kennis die nodig is om een succes te maken van jouw verf- of behangklus.

We komen graag bij je thuis

Op afspraak komen we graag bij je thuis om met je mee te lopen door de ruimtes die je wil aanpakken. Daarbij kijken we naar de ruimte, de inrichting en de lichtinval. Samen bespreken we je wensen en je persoonlijke voorkeuren en krijg je advies over de beste aanpak en materialen.

Adviesrapport

Binnen een paar dagen ontvang je een adviesrapport met foto’s waarin precies wordt omschreven hoe te werk te gaan, welke materialen je het beste kunt gebruiken en een advies voor de juiste kleuren. 

De prijs voor het adviesrapport is €90,-* 

Waardebon

Bovendien ontvang je bij het rapport een waardebon t.w.v. €20,- die je kunt verzilveren bij aankoop van €250,- aan verf- of behangproducten in de winkel.

Plan een afspraak in voor persoonlijk advies

* Bezoek van maximaal 1,5 uur, de prijs is incl BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km, daarbuiten €0,35 per km.

Kunnen wij je helpen?

Zit je midden in een verfklus in je woning en kom je er niet uit? Of wil je nu echt eens die kozijnen aanpakken? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen of informatie op het gebied van schilderen, behangen en glaswerk.

Telefoon:
013 - 5141408

Adres:
Margrietstraat 61 Middelbeers